Sayfalar

8 Ocak 2015 Perşembe

İstanbul'da Karlı Günler

İstanbul'da günlerdir hatta haftalardır devam eden iç karartıcı yağmurlu hava yerini 2 gündür karlı bir havaya bıraktı. 

Normalde -2 ama yüksek nem oranı yüzünden -14 derece civarı hissedilen, dondurucu bir soğuk var dışarda. Bu kısmı kötü ama lapa lapa yağan kar sonrası her yerin bembayaz olması, işte bu görüntü, biraz klişe olacak ama içimizdeki çocuğu ortaya çıkarttı, 80'li - 90'lı yıllardaki çocukluk anılarımızı depreştirdi ve en önemlisi kafamızdaki (en azından benim kafamdaki) iş stresini bir nebze olsun unutturmayı başardı. Ne de olsa beyaz her daim güzeldir, dinlendiricidir, huzurludur! 

Ayrıca 2 ay öncesinde %30'larda olan barajlar da nerdeyse %75 seviyelerine geldi, bu yönden de sevindirici oldu açıkçası kar yağışı.

Bugün saat 21 sularında Ataşehir'de çektiğim, saat 20.00 gibi lapa lapa başlayan ancak sonrasında tipiye dönen kar yağışı görüntüleri aşağıda.. İzlemesi inanılmaz keyifli, hem de yıllar sonra ilk defa bu kadar yoğun kar yağışına şahit olduğumuz için oldukça şaşırtıcı biz İstanbullular için. 

Bu arada evsizlere ve evinde yeterli ısıtması olmayan herkese Allah güç kuvvet versin diliyorum!


1 yorum:

  1. Buypasa.com açılıyor! Logitech marka ürünler harika kampanyalarla sizlerle. Detaylı bilgi için https://ucretsizdukkan.com adresine uğrayabilirsiniz.

    YanıtlaSil